BEKEND VAN TV

Stalhouderij Haflihuif kan je arrensleeën van 2 tot 9 personen aanbieden. Er zijn luxe uitvoeringen met verlichting. Om je bezoekers in kerststemming te brengen kun je de arrenslee ook als decor in een winkelpand plaatsen!

Hippisch Saluut aan Hare Majesteit de Koningin

Ter gelegenheid van het zilveren regeringsjubileum van Koningin Beatrix in 2005 is er bij Paleis Het Loo een Hippisch Saluut uitgevoerd. Stalhouderij Haflihuif is nog steeds zeer trots om aan deze Saluut deel te mogen nemen.

André Rieu

Kerstboodschappen doen met André Rieu werd een groot succes met onze arrenslee! Een mooie video die in landelijke campagnes zijn getoond!

Ik hou van Holland

Tijdens de intro van het RTL-4 programma Ik hou van Holland was de omnibus van Stalhouderij Haflihuif te zien.

Reclame MC Donalds

In december 2012 is tijdens de feestdagen de reclamespot van MC Donalds op tv geweest met de arreslee van Stalhouderij Haflihuif. Hieronder het reclamefilmpje.

RTL4 – Weet ik veel

Voor het programma Weet ik veel van RTL4 heeft Stalhouderij Haflihuif opnames gedraaid op een prachtige locatie. Hierbij speelden Ruben van der Meer, Tijl Beckand en Jack Spijkerman mee. Hieronder enkele foto’s van die opnames.

André Rieu en André van Duin

Voor een concert van André Rieu in het Gelredome in Arnhem heeft Stalhouderij Haflihuif André van Duin met een arreslee binnengebracht. Een zeer bijzondere ervaring waar onze paarden het perfect hebben gedaan en goed bleven lopen in een uitverkocht Gelredome.