TROUWVERVOER

TROUWVERVOER

Op zoek naar trouwvervoer voor jullie bruiloft? Stalhouderij Haflihuif biedt betaalbaar trouwvervoer voor zowel het bruidspaar als de gasten in unieke stijl. Trouwkoetsen en volgkoetsen voor kleine en grote groepen. We verzorgen met sfeervolle trouwkoetsen, tot in detail en geheel in stijl, het trouwvervoer voor je trouwdag. De klassieke trouwkoetsen kunnen open en dicht worden gebruikt en bieden plaats voor het bruidspaar en – jonkers en -meisjes. Deze wijze van trouwvervoer zal een speciale bijdrage leveren aan jullie trouwdag!

Trouwvervoer voor jullie bruiloft

Jullie trouwdag moet bijzonder worden, de mooiste dag van jullie leven! Alles is tot in de puntjes geregeld, zodat het onvergetelijk wordt! Ook de rit naar kerk, stadhuis of feestzaal is voor bruid en bruidegom speciaal. Hier dragen we ons trouwvervoer graag aan bij. We horen graag wat jullie wensen zijn en denken graag met je mee. Neem dus gerust eens contact met ons op.

Stalhouderij Haflihuif

Stalhouderij Haflihuif beschikt over de rijtuigen én ervaring om aan alle mogelijke wensen tot in detail invulling te geven. Kijk eens rond op deze website en laat je verrassen door het veelzijdige aanbod van onder meer koetsen, huifkarren en arrensleeën! Onze stalhouderij is gevestigd nabij Den Bosch. In het dorp Vinkel is onze showroom met de trouwkoetsen gevestigd. Onze grote rijtuigen staan in Berlicum.