Onze tips!

In de vele jaren waarin we nu onze rijtuigen en paarden hebben ingezet hebben we voor verschillende activiteiten en doeleinden mogen rijden. Een huwelijk is natuurlijk de bekendste maar denk ook aan een sinterklaas intocht, jubilea en kinderfeestjes. We zetten deze activiteiten met bijpassende rijtuigen hieronder op een rijtje om je even op weg te helpen!

1. Trouwen

Bij een trouwerij hoort natuurlijk een schitterende trouwkoets maar vergeet ook niet je (dag)gasten! Met onze volgkoetsen en omnibus vervoer je ook je (dag)gasten in stijl!

2. Jubileum

De Oostenrijkse koets van Stalhouderij Haflihuif is bij uitstek geschikt voor jubilea. We hebben hier veel ervaring mee en doen er alles aan om van jullie jubileum een feestje te maken!

3. Sinterklaas intocht

Neem gerust eens contact met ons op voor een unieke sinterklaas intocht met paard en wagens. De pieten, pakjes, kinderen en bloemen worden neergezet in onze Omnibus, groene trouwkoets en paardentrams!

4. Dagje weg Den Bosch

Een rondrit met uitleg over de stad Den Bosch, geschikt voor grote groepen en dus ideaal voor een familiedag, personeelsuitje, verenigingsuitje of buurtuitje bijvoorbeeld. Neem gerust eens contact op voor de mogelijkheden!

5. Kerstdecoratie

Kerstdecoratie huren voor aankleding van je winkel(centrum) is een mooie manier om je klanten in winterse sferen te laten wanen. We kunnen verschillende arresleeën leveren, ter decoratie maar ook om je klanten rond te rijden inclusief kerstman bijvoorbeeld!

6. Familiefeestjes

Denk aan een kinderfeestje of familiedag waarvoor je graag op een unieke wijze van A naar B gebracht wilt worden. We beschikken over verschillende paardentrams met ieder plaats voor ongeveer 20 personen en kunnen daarnaast onze huifkarren inzetten.