ONZE VOLGKOETSEN

De ruime volgkoetsen met ieder plaats voor meer dan 20 personen, bieden volop luxe en comfort, zodat familie en vrienden op gepaste wijze het bruidspaar kunnen volgen.

Trouwvervoer voor je gasten!

Met de volgkoetsen van Stalhouderij Haflihuif maak je je trouwdag speciaal voor je gasten. Uiteraard moet de trouwdag niet alleen voor het bruidspaar een unieke ervaring worden. Ook de gehele trouwstoet kan in stijl, aansluitend bij de trouwkoets worden vervoerd.

We hebben diverse volgkoetsen. Alle volgkoetsen kunnen zowel open als dicht bereden worden. Tevens zijn sommige volgkoetsen verwarmd. De nieuwe omnibus is momenteel zeer populair. Deze luxe volgkoets biedt plaats aan ongeveer 25 van jullie gasten. Lees hier meer over de omnibus.

DE LUXE OMNIBUS

De omnibus is een luxueuze wagen. Hiermee worden je gasten echt in stijl vervoert. Met een houten frame en glazen ramen is het een genot om met deze koets te kunnen rijden. De radio zorgt voor een sfeervolle rit en de verwarming zorgt in de wintermaanden voor warmte. Daarnaast kunnen in de zomermaanden alle ramen eruit zodat je de heerlijke zomerbries voelt.

Top service! Heb me nergens druk om hoeven te maken. We kwamen overal op tijd aan. Stuurde zelf alles mee goed aan zodat de daggasten ook allemaal op tijd in de volgkoets zaten.

Daisy
www.theperfectwedding.nl/bedrijven/9901/haflihuif/ervaringen

ONZE PAARDENTRAMS

We hebben verschillende paardentrams, die elk plaats bieden aan 22 personen. De paardentrams kunnen naar wens open of dicht bereden ook. In combinatie met een tweespan paarden is dit het perfecte vervoersmiddel in stijl voor grotere groepen.