RONDRIT PER PAARDENTRAM DOOR DEN BOSCH

Elke zaterdag in de periode van April tot Oktober staat Stalhouderij Haflihuif met haar paardentram langs de Sint Jan in Den Bosch. Daarnaast kun je de paardentram voor groepen huren voor een leuk groepsuitje in Den Bosch!

MET DE PAARDENTRAM DOOR DEN BOSCH

r paardentram langs de Sint Jan in Den Bosch.
Met onze paardentram rijden we door de prachtige binnenstad van Den Bosch. Deze historische stad is gebouwd 1184. AL vanaf de middeleeuwen was Den Bosch een druk bezochte stad.


Nog steeds heeft deze stad zijn charmes niet verloren. Geniet in een 30 minuten durende rondtocht van deze mooie stad.
De rondrit leidt je langs het prachtige bossenbroek en door de binnen steegjes van de al oude binnenstad van Den Bosch. Gedurende de rondrit per paardentram wordt je meer uitleg gegeven over de bezienswaardigheden die Den Bosch te bieden heeft. Een comfortabele rit door Den Bosch waar je dus ook nog iets van opsteekt! Dit voor slechts 5 euro p.p.


Op zaterdag (in de periode april tot en met oktober) kun je vrij instappen van 12.00u tot en met 17.00u. De opstapplaats voor de rondrit is voor de Sint jan/ Parade. Periodes en tijden daar buiten zijn uiteraard op afspraak te boeken. Neem daarvoor direct contact op!

Minder valide

Omdat onze paardentrams zijn voorzien van een brede trap met grote grepen. Is dit uitje uitermate geschikt voor minder valide of senioren. Geniet van een rondrit van de stad en pak daarna lekker een kop koffie met een Bossche bol in één van de leuke cafeetjes aan de parade.

Dagje weg Den Bosch met een grote groep?

Ben je van plan met een grote groep naar Den Bosch te komen? Het huren van een paardentram staat garant voor een uniek dagje weg in Den Bosch. Ideaal voor een uitje met bijvoorbeeld personeel, familie, vrienden, etc. Het is mogelijk dagtochten naar eigen wensen samen te stellen voor groepen tot maximaal 60 personen. Laat ons dit dan van te voren weten. We horen graag wat jullie wensen zijn en denken graag met jullie mee. Wellicht willen jullie een rit met de paardentram combineren met een bezoek aan een onderdeel van Den Bosch. Dit kan natuurlijk ook! Neem dus gerust eens contact met ons op. Stalhouderij Haflihuif biedt de mogelijkheid om groepen tot 60 personen in één keer te vervoeren. Er bestaat de mogelijkheid om een 30 minuten of 60 minuten durende rondrit door de binnenstad van Den Bosch te reserveren. Alles is in overleg mogelijk!