TROUWVERVOER IN STIJL

Stalhouderij Haflihuif beschikt over de rijtuigen én ervaring om aan alle mogelijke wensen tot in detail invulling te geven. Kijk eens rond en laat je verrassen door het veelzijdige aanbod van onder meer koetsen, paardentrams en arrensleeën!

witte trouwkoets

De witte glaslandauers is luxe afgewerkt met fluwele bekleding. Deze trouwkoets kan open en dicht worden gebruikt en biedt plaats voor het bruidspaar en trouwkinderen. De witte trouwkoets levert bijzonder bijdrage aan jullie trouwdag! 


Klassieke trouwkoets

De klassiek witte glaslandauer is een unieke trouwkoets. Deze half open cabriolet is voorzien van mooie zwarte details zoals in de wielspaken en de kap. Een unieke trouwvervoer om jullie trouwdag helemaal compleet te maken. 


GROENE trouwkoets

Niet standaard maar zeker niet minder mooi! Onze groene glaslandauer is afgewerkt met een mooi zwarte lederen bekleding. Deze trouwkoets kan zowel open,- als dicht bereden worden.  Trouw in stijl met de groene trouwkoets! 


Welke paarden kiezen jullie?

Stalhouderij Haflihuif werkt met twee soorten paarden; Friese paarden en Haflingers. Aan jullie de keuze! 

Friese paarden

Friese paarden

Voor het exclusieve werk heeft Stalhouderij Haflihuif Friese paarden. Deze statige paarden worden voornamelijk gebruikt voor bruiloften en partijen. Dit elegante paard wordt geroemd om zijn volle zwarte manen en staart. Daarnaast hebben ze ook mooi flossen aan de benen. Het Friese paard is intelligent en heeft mooi ruime bewegingen. De ruime verheven draf is een uniek kenmerk van deze paarden.

Haflingers

Haflingers

In 1999 is Stalhouderij Haflihuif begonnen met de Haflinger. Deze sterke pony`s zijn betrouwbaar en hebben een goed uithoudingsvermogen. Haflingers hebben een voskleurige vacht, witte manen en een witte staart. De Haflinger heeft een lief karakter en is kindvriendelijk. Dit kleine maar toch sterke trekpaard wordt geroemd om zijn kracht en behendigheid. De wil om te werken zit dan ook van nature in hun bloed.

Hoeveel paarden kiezen jullie?

De paarden kunnen alleen, in een tweespan, driespan of zelfs in een vierspan voor het rijtuig rijden. Ook hierin hebben jullie dus een keuze! 

De trouwkoetsen bekijken?

Het is natuurlijk prettig om de trouwkoetsen eerst even in het echt te bekijken. Dit is mogelijk op afspraak en bij een kopje koffie. Neem hiervoor direct contact met ons op!

We staan ook regelmatig met onze witte trouwkoets op de Love & Marriage beurs. Kijk op www.trouwplannen.nl voor de agenda.