RONDLEIDING DOOR DEN BOSCH

De paardentram biedt plaats aan ongeveer 20 personen. Ideaal dus om als groepsuitje te doen in den bosch. De paardentram rijdt door de binnenstad van den bosch en geeft je uitleg over alle bezienswaardigheden die voorbij komen. Een comfortabele rit door Den Bosch waar je dus ook nog iets van opsteekt!

Een rondleiding Den Bosch? Elke zaterdag staat onze paardentram voor je klaar bij de St. Jan aan de parade in Den Bosch. De paardentram biedt plaats aan ongeveer 20 personen. Ideaal dus om als groepsuitje te doen in den bosch. De paardentram rijdt door de binnenstad van den bosch en geeft je uitleg over alle bezienswaardigheden die voorbij komen. Een comfortabele rit door Den Bosch waar je dus ook nog iets van opsteekt! Een complete rondleiding den bosch voor slechts € 5,00 p.p.

Rondleiding Den Bosch met een grote groep?

Ben je van plan met een grote groep op een zaterdag naar Den Bosch te komen? Laat ons dit dan van te voren weten. We horen graag wat jullie wensen zijn en denken graag met jullie mee. Wellicht willen jullie een rit met de paardentram combineren met een bezoek aan een onderdeel van Den Bosch. Dit kan natuurlijk ook! Neem dus gerust eens contact met ons op.

Nog meer te doen in Den Bosch

Natuurlijk is het ook mogelijk naar wens (een van) onze rijtuigen te huren. We beschikken over mooie routes door de binnenstad en de omgeving van Den Bosch. Met Stalhouderij Haflihuif is er dus altijd wat te doen in Den Bosch. Van een kleine groep tot groepen van 60 personen. Neem hiervoor contact met ons op.

Stalhouderij Haflihuif

Stalhouderij Haflihuif beschikt over de rijtuigen én ervaring om aan alle mogelijke wensen tot in detail invulling te geven. Kijk eens rond op deze website en laat je verrassen door het veelzijdige aanbod van onder meer koetsen, huifkarren en arrensleeën! Onze stalhouderij is gevestigd nabij Den Bosch. In het dorp Vinkel is onze showroom met de trouwkoetsen gevestigd. Onze grote rijtuigen staan in Berlicum.

Minder valide

Omdat onze paardentrams zijn voorzien van een brede trap met grote grepen. Is dit uitje uitermate geschikt voor minder valide of senioren. Geniet van een rondrit van de stad en pak daarna lekker een kop koffie met een Bossche bol in één van de leuke cafeetjes aan de parade.

Dagje weg Den Bosch met een grote groep?

Ben je van plan met een grote groep naar Den Bosch te komen? Het huren van een paardentram staat garant voor een uniek dagje weg in Den Bosch. Ideaal voor een uitje met bijvoorbeeld personeel, familie, vrienden, etc. Het is mogelijk dagtochten naar eigen wensen samen te stellen voor groepen tot maximaal 60 personen. Laat ons dit dan van te voren weten. We horen graag wat jullie wensen zijn en denken graag met jullie mee. Wellicht willen jullie een rit met de paardentram combineren met een bezoek aan een onderdeel van Den Bosch. Dit kan natuurlijk ook! Neem dus gerust eens contact met ons op. Stalhouderij Haflihuif biedt de mogelijkheid om groepen tot 60 personen in één keer te vervoeren. Er bestaat de mogelijkheid om een 30 minuten of 60 minuten durende rondrit door de binnenstad van Den Bosch te reserveren. Alles is in overleg mogelijk!