Haflingers

In 1999 is Stalhouderij Haflihuif begonnen met de Haflinger. Deze sterke pony`s zijn betrouwbaar en hebben een goed uithoudingsvermogen. Haflingers hebben een voskleurige vacht, witte manen en een witte staart. De Haflinger heeft een lief karakter en is kindvriendelijk. Dit kleine maar toch sterke trekpaard wordt geroemd om zijn kracht en behendigheid. De wil om te werken zit dan ook van nature in hun bloed.

Diana

Diana staat inmiddels alweer 20 jaar op stal bij Stalhouderij Haflihuif. Diana is dan misschien het oudste paard van stal maar zo gedraagt ze zich niet. Kenmerkend aan Diana zijn haar lange manen en staart.

Amy

Amy is een eigen fokpaard van Stalhouderij Haflhuif. Amy is geboren in 2005 uit onze stermerrie Alexis. Amy is een klein maar sterk paardje. Haar nuchtere karakter maakt haar erg geschikt voor het koetswerk.

Noran

De enige heer op stal is onze Haflinger ruin Noran. Noran kwam als vierjarige bij ons op stal. Noran heeft een lief karakter en is dikke maatjes met Amy. Hij is geboren in 2003.