Friese paarden

Voor het exclusieve werk heeft Stalhouderij Haflihuif Friese paarden. Deze statige paarden worden voornamelijk gebruikt voor bruiloften en partijen. Dit elegante paard wordt geroemd om zijn volle zwarte manen en staart. Daarnaast hebben ze ook mooi flossen aan de benen. Het Friese paard is intelligent en heeft mooi ruime bewegingen. De ruime verheven draf is een uniek kenmerk van deze paarden.

Angel

Onze grote Friese merrie Angel is uniek in haar soort. Met een schofthoogte van 1.75 is zij erg groot van stuk. Angel wordt geroemd om haar sierlijke hals en lange manen. Naast Tjeerd heeft Angel vele evenementen gelopen. Zoals het kerstfeest op de dam in December 2013. En ook bij ik Hou van Holland was Angel van de partij.

Tjeerd

Als veulen kwam Tjeerd bij ons op stal. Tjeerd is door ons zelf beleerd en voor de kar gespannen. Door zijn koele en nuchter karakter is Tjeerd bij uitstek geschikt voor evenementen. Hij heeft dan ook al voor veel beroemdheden mogen rijden. Zo mocht hij samen met Angel in December 2012 meerijden in de kerstshow van André Rieu, in de arrenslee zaten André van Duin en Corry van Gorp.

Tetje

Tetje is een Friese merrie van 7 jaar oud. Als veulen kwam zij op stal bij Stalhouderij Haflihuif. Nu loopt ze vele bruiloften voor de koets langs haar maatje Evelien. Tetje is een lieve merrie met een werk willend karakter.

Evelien

Evelien is een mooi Fries met volle manen en staart. Evelien is geboren in 2000. Samen met Tetje loopt Evelien elke week voor de kar in de stad Den Bosch. Hier kunt u genieten van een rondrit met de paardentram door de binnenstad van Den Bosch.