Trouwkoetsen

Jullie trouwdag moet bijzonder worden, de mooiste dag van jullie leven! Alles tot in de puntjes geregeld, zodat het onvergetelijk wordt! Ook de rit naar kerk, stadhuis of feestzaal is voor bruid en bruidegom speciaal.

Stalhouderij Haflihuif verzorgd met sfeervolle trouwkoetsen , tot in detail en geheel in stijl, het vervoer voor jullie trouwdag. De klassieke trouwkoetsen kunnen open en dicht worden gebruikt en bieden plaats voor het bruidspaar en – jonkers en -meisjes. Deze wijze van trouwvervoer zal een speciale bijdrage leveren aan jullie trouwdag.

Natuurlijk is het ook mogelijk om één van onze trouwkoetsen te huren voor bijvoorbeeld een jubileum of gala. Vraag hiervoor direct een passende prijs aan.

Eén van onze trouwkoetsen huren?

Neem contact met ons op of vraag direct een prijs aan.

Onze showroom met de trouwkoetsen

Stalhouderij Haflihuif beschikt over de rijtuigen én ervaring om aan alle mogelijke wensen tot in detail invulling te geven. In onze showroom hebben we de trouwkoetsen opgesteld. Neem vrijblijvend contact met ons op en kom kijken naar onze trouwkoetsen. Onze stalhouderij is gevestigd nabij Den Bosch.