Dagje weg Den Bosch

Het huren van een paardentram staat garant voor een uniek dagje weg in Den Bosch. Ideaal voor een uitje met bijvoorbeeld personeel, familie, vrienden, etc. Het is mogelijk dagtochten naar eigen wensen samen te stellen voor groepen tot maximaal 60 personen. Uiteraard kunnen we in meerdere personen vervoeren in meerdere keren.
De tocht gaat door de binnenstad van Den Bosch en geeft je uitleg over alle bezienswaardigheden die voorbij komen. Een comfortabele rit door Den Bosch waar je dus ook nog iets van opsteekt!

Ben je van plan op een zaterdag Den Bosch te bezoeken?
Iedere zaterdag staat onze paardentram bij de St. Jan van Den Bosch. Tijdens een comfortabele rondrit geniet je van de binnenstad van Den Bosch. Dit voor slechts € 5,00 p.p.

Dagje weg Den Bosch met een grote groep?

Ben je van plan met een grote groep op een zaterdag naar Den Bosch te komen? Laat ons dit dan van te voren weten. We horen graag wat jullie wensen zijn en denken graag met jullie mee. Wellicht willen jullie een rit met de paardentram combineren met een bezoek aan een onderdeel van Den Bosch. Dit kan natuurlijk ook! Neem dus gerust eens contact met ons op.

Nog meer te doen in Den Bosch

Natuurlijk is het ook mogelijk naar wens (een van) onze rijtuigen te huren. We beschikken over mooie routes door de binnenstad en de omgeving van Den Bosch. Met Stalhouderij Haflihuif is er dus altijd wat te doen in Den Bosch. Van een kleine groep tot groepen van 120 personen.
Neem hiervoor contact met ons op.

Stalhouderij Haflihuif

Stalhouderij Haflihuif beschikt over de rijtuigen én ervaring om aan alle mogelijke wensen tot in detail invulling te geven. Kijk eens rond op deze website en laat je verrassen door het veelzijdige aanbod van onder meer koetsen, huifkarren en arrensleeën!
Onze stalhouderij is gevestigd nabij Den Bosch. In het dorp Vinkel is onze showroom met de trouwkoetsen gevestigd. Onze grote rijtuigen staan in Berlicum.